Over ons

Wij zijn SIPpaneel.nl een online groothandel waar je als zakelijke en particuliere klant gemakkelijk jouw SIP panelen kunt bestellen. Wij leveren kwalitatief hoogstaande SIP panelen aan bouwbedrijven, timmerbedrijven, klusbedrijven en particulieren die zelf hun droomwoning willen realiseren. Het SIPs bouwsysteem heeft zich reeds bewezen op andere continenten en in andere Europese landen. Wij willen de Nederlandse en Belgische markt graag kennis laten maken met dit duurzame bouwsysteem. Op deze pagina stellen wij ons graag aan je voor door middel van onze missie, visie en bedrijfsvoering.

Missie

Duurzaam bouwen aan de toekomst met SIP panelen. Als maatschappij staan we samen voor veel uitdagingen.
Een tekort aan woningen en diverse crisissen op het gebied van stikstof en CO2 uitstoot. Door duurzaam te bouwen kunnen we deze problemen in één beweging oplossen. Als leverancier van kwalitatieve SIP panelen zien wij het als onze missie om bij te dragen aan een duurzamere toekomst met hoogwaardige woningen op basis van innovatie SIPs bouwpanelen.

Visie

SIP panelen zijn de nieuwe methode om snel en vooral duurzaam te bouwen. Met deze geïsoleerde constructieve panelen kan iedereen gemakkelijk zelf een huis bouwen. Toen we in 2017 voor het eerst zelf gingen bouwen met dit bouwsysteem kwamen we er achter hoe makkelijk en efficient het is om het SIPs syteem te gebruiken. Maar we ondervonden tevens hoe lastig het is om goede SIP panelen zelfstandig aan te kopen in Nederland. Vanuit deze ervaring besloten we om zelf importeur te worden en Nederlandse bouwbedrijven en particulieren te helpen bij de realisatie van duurzame droomhuizen.

Bedrijfsvoering

Ons team bestaat uit ervaren bouwdeskundigen en inkoopdeskundigen. Door deze kennis en ervaring te combineren kunnen wij SIPs panelen goedkoop inkopen en onze zakelijke en particuliere klanten voorzien van de beste duurzame bouwmaterialen tegen gunstige tarieven. Zo kan iedereen zijn eigen droomwoning of andere bouw realiseren. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of volg ons op social media zoals Facebook en LinkedIn

Kennisbank

Wil je graag meer weten over duurzaam bouwen middels SIP Panelen? In onze kennisbank delen we graag enkele relevante artikelen met je over het bouwen met dit duurzame product. Klik hier om meer te ontdekken in onze kennisbank.

Producten die anderen interessant vonden op basis van deze pagina